Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Su-Kay Park Tesisleri hizmete hazır

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Su-Kay Tesisleri’nde bir süredir devam eden temizlik çalışmaları tamamlandı. Su-Kay Tesisleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin yoğun çalışmaları sonunda, Motokros etkinlikleri ile birleştirilen açılış aşamasına geldi

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli, göreve geldikten sonra yaptığı açıklamalarda Kocatepe Spor Kompleksi’nin içerisinde bulunan ve kapalı olan tüm tesislerin en kısa sürede açılacağını ifade etmişti. Daha önce kapalı olan yüzme havuzunun geçtiğimiz ay hizmete girmesinden sonra Su-Kay Park Tesisleri’nde yapılan çalışmalar da takdir topladı.
Yaklaşık 50 kişilik bir ekip tarafından süpürme ve yosun artıklarının temizlenme işlemleri büyük bir titizlikle sürdürüldü. Temizlik çalışmalarının ardından yırtık tespit ve yama tamirleri için Bursa’dan gelen uzman ekipler, Su-Kay Park Tesisleri’ndeki diğer eksikleri tamamladıktan sonra yaklaşık 20 bin metrekarelik alanı kaplayan tesislere su verilmeye başlandı.
Önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar’da yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası için yurt dışından ve il dışından çok sayıda sporseverin Afyonkarahisar’a geleceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli, “Su-Kay Park Tesisleri’nde kalabalık bir ekiple başlatılan temizleme çalışmaları tamamlandı ve havuza su verilmeye başlandı. Su-Kay Park Tesisleri’ndeki bakım ve temizlik çalışmalarından sonra tesisler güzel bir görünüm kazandı. İnşallah önümüzdeki günlerde Su-Kay sporu ile ilgili çalışmaları da başlatacağız ve burada milli sporcular yetiştireceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti