Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sudan Tasarruf İçin Ağaç Değişikliği Önerisi

İGM Haziran ayı toplantılarının beşinci ve son toplantısı yarın yapılacak. Dördüncü toplantıda kavak ve söğüt ağaçlarının yer altı sularını olumsuz etkilediği gerekçesiyle bu ağaçların yerine daha az su tüketen ağaçların dikilmesi için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yazışma yapılmasına karar verildi

İGM Haziran ayı toplantılarının

İl Genel Meclisi (İGM) Haziran ayı toplantılarının dördüncü birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Siper’in başkanlığında tamamlandı.

Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporları oylanarak karara bağlandı. Emirdağ İlçesi Güneysaray Köyü kanalizasyon kolektör hattı yenilenme talebinin yerinde dairesince incelenerek değerlendirilmesine karar verildi. Emirdağ İlçesinin Eşrefli Köyü köy konağının masa ve sandalyelerinin yenilenmesi, mezar duvarının bakımının yapılması ve mezarlık içerisindeki yabani otların temizlenmesi işlerinin Köy Muhtarlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından yapılmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları kabul edildi. Başmakçı İlçe merkezine yeni ortaokulu yapılması talebinin bütçe döneminde değerlendirilmesini uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Kavak ve söğüt ağaçlarının toprağın nem miktarını ve yer altı sularını olumsuz etkilediğinden bu ağaçların yerine daha az su tüketen ağaçların dikilmesi için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yazışma yapılmasını uygun gören Tarım ve Orman Komisyonu raporu oybirliğiyle kabul edildi.