Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şuhut’a Hizmet Etmek İçin Sabırsızlanıyoruz”

MHP Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, mazbatasını aldıktan sonra dualarla görevine başladı. Özaşkın, “Şuhut ilçemize dolayısıyla tüm hemşehrilerimize hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

MHP Şuhut Belediye Başkanı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Şuhut İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı. Mazbata teslim töreninde MHP İl Başkan Yardımcısı Recep Yaman, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, MHP yönetim kurulu üyeleri, partililer ve Şuhut halkı hazır bulundu.

 

MHP Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, görevi AK Parti Belediye Başkanı Recep Bozkurt’tan devir aldı. Şuhut’un eski Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Başkan Özaşkın’ı çiçeklerle karşılayıp görevinde başarılar diledi. Başkan Özaşkın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Şuhut ilçemize dolayısıyla tüm hemşehrilerimize hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Seçim sonuçlarımızın Şuhut ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Birlikte, daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.”

“Şuhut’a Hizmet Etmek İçin Sabırsızlanıyoruz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti