• Haberler
  • Genel
  • Şuhutlu Hacer Şahan, Türkiye'nin En Güzel İsimleri Arasına Girdi

Şuhutlu Hacer Şahan, Türkiye'nin En Güzel İsimleri Arasına Girdi

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinden Hacer Şahan, İstanbul'da düzenlenen 'Top Model of Türkiye 2026' güzellik yarışmasında üçüncü oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şuhutlu Hacer Şahan, Türkiye'nin En Güzel İsimleri Arasına Girdi

Moda, medya ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı yarışmada Türkiye'nin farklı illerinden finalistler podyuma çıktı. Final gecesinde jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Şahan, yarışmayı üçüncü sırada tamamlayarak önemli bir başarı elde etti.

Yarışmada adaylar; fiziksel görünümün yanı sıra sahne duruşu, yürüyüş performansı, özgüven ve iletişim becerileriyle değerlendirildi. Organizasyona bu yıl Türkiye genelinden yoğun başvuru yapıldığı öğrenildi.

Hacer Şahan'ın elde ettiği derecenin ardından Şuhut ilçesinde sevinç yaşanırken, genç modelin önümüzdeki dönemde çeşitli moda organizasyonları ve defilelerde yer almasının beklendiği belirtildi.

Yarışmanın final gecesinde dereceye giren isimlere çeşitli ödüller ve ulusal ile uluslararası projelerde yer alma fırsatı sunuldu.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme