Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta Bahar Şenliği Coşkusu Yaşandı

Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Bahar Şenliği coşkusu yaşandı. Şuhut Gençlik Merkezi ve AFSÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS)’nın destekleri ile Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Kevser Pamuk’ un koordinatörlüğünde gönüllü öğrenciler ile Bahar Şenliği düzenlendi.

Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek

Gönüllülük çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personelimiz tarafından Yüksekokul bahçesine fidan dikiminin gerçekleştiği etkinlikte dart, masa tenisi, halat çekme, voleybol, genel kültür bilgi yarışmaları, matrak, sihirli labirent ve akıl-zeka oyunları ile ebru etkinliği yoğun ilgi gördü.

Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları Şuhut SHMYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğmuş, Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ali Abaylu tarafından takdim edildi. Şenlikte AFSÜ Müzik Topluluğu da canlı performans sergiledi.

 

Şuhut’ta Bahar Şenliği Coşkusu Yaşandı