Sümeyye Aydoğan'dan Şoke Eden Karar

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin Uraz Kaygılaroğlu'nu tebrik etmesiyle siyasetin de gündemine oturan Yeraltı dizisinde yeni bir gelişme yaşanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Yeraltı dizisinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu’nu başarısından dolayı tebrik etmiş, bu gelişme sanat ve siyaset dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. Bahçeli’nin bu hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken yapım, NOW TV ekranlarında her çarşamba tansiyonu yükseltmeye devam ediyor.

Dizinin başarısı kadar set arkasındaki "partner krizi" iddiaları da magazin gündemini meşgul ediyor. Kulislerden sızan bilgilere göre Devrim Özkan, rol arkadaşı Deniz Can Aktaş ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi. Hemen ardından Sümeyye Aydoğan’ın, Deniz Can Aktaş ile samimi bir kare paylaşması rol çalma iddialarını alevlendirdi.  Deniz Can Aktaş’ın partner olarak Sümeyye Aydoğan’ı tercih ettiği söylentileri dilden dile dolaşsa da resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Medyapım imzalı dizide bu hafta izleyiciyi sarsacak bir veda yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın duyurduğu habere göre; final sahnelerinde bir kadın karakter ölerek hikayeye veda edecek.  İzleyicilerin ve dizi kulislerinin ortak tahmini, veda edecek ismin Ekin Aksoy’un hayat verdiği Pınar karakteri olduğu yönünde.

Yayın hayatına devam eden "Yeraltı", ikinci bölümüyle reyting listelerinin zirvesine yerleşerek başarısını kanıtladı. Murat Öztürk’ün yönettiği, Berna Aruz’un kaleme aldığı dizi, hem siyasetin takdirini toplaması hem de set arkası kaoslarıyla konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme