Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sünnetci, iki ilçede temaslarda bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve beraberindekiler, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü

Dazkırı ve Evciler İlçelerinin yöneticilerini makamlarında ziyaret eden Miraç Sünnetci, ziyaretlerin ardından Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısı ile Akademik Başarı Değerlendirme Toplantısına başkanlık etti.
“TAŞRA EĞİTİM BAŞARISINI AŞAĞI ÇEKİYOR ALGISI YIKILDI”
Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, beraberindeki heyetle birlikte Dazkırı Kaymakamı Zeliha Uz, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Şube Müdürleri Hayati Duman ve Medeni Buğra’da yer aldılar. Miraç Sünnetci başkanlığında yapılan Akademik Başarı Değerlendirme Toplantısına, Dazkırı İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, Şube Müdürleri, okul ve kurum idarecileri katıldılar. Toplantının açış konuşmasını yapan Sünnetci: “Her ilçemizin branş ve öğrenci bazında akademik başarı takibini yapıyoruz. Unutmayalım ki sürekli takip ve kontrol başarının anahtarıdır. Sizlerden de beklentimiz okullarımızdaki tüm öğrencilerimizi her alanda takip ederek, eksikliklerini tamamlamalarını sağlamak olmalıdır. İlimizdeki, ‘Taşra bizi aşağı çekiyor algısı’ sizlerin ve tüm paydaşlarımızın destekleri ile yıkıldı. Tüm ilçelerimizin başarı grafiğinde izlenen artış ile ciddi başarılar elde ettik. Önümüzdeki yıllarda hep beraber bu artışı devam ettireceğimize inanıyorum.” dedi.

Sünnetci, iki ilçede temaslarda bulundu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“SINIFLARDA OKUMA VE ANLAMA ODAKLI ÇALIŞMAYA AĞIRLIK VERİLMELİ”
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Evciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Erkut Çelik, Şube Müdürleri Hayati Duman ve Medeni Buğra ile birlikte Evciler Kaymakamı Enes Halis’i, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş’ı makamlarında ziyaret etti. Sünnetci, Evciler İlçesinde Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısına başkanlık etti. Toplantıda konuşan Sünnetci, şunları kaydetti: “İlimiz genelinde başarımızın artarak devam etmesi için işe en temelinden yani okul öncesi eğitiminden başlamalıyız. Önceliğimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarını ve öğretmenlerini sevmesi olmalıdır. Çocuklarımızın, gençlerimizin ana dil becerilerini geliştirmelerini arzu ediyoruz. Bunun için de sınıflarımızda okuma ve anlama odaklı çalışmalara ağırlık vermeliyiz. Çocuklarımızı okullarımızda açılan DYK kurslarımıza yönlendirerek, kurslarımızı en verimli şekilde değerlendirmelerini ve eksik kalan kazanımlarını tamamlamalarını sağlamalıyız.”