Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Önemli görevi gayretle yerine getiriyorsunuz”

“Önemli görevi gayretle yerine getiriyorsunuz”

Orman ve Su işleri eski Bakanı Veysel Eroğlu Kocatepe Gazetesi’nin önemli bir görevi gayret ve fedakarlıkla yerine getirdiğini söyledi

 

Orman ve Su işleri eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu gazeteniz Kocatepe’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Kocatepe Gazetesi’nin önemli bir vazifeyi büyük bir gayret ve fedakarlıkla yerine getirdiğini söyledi.
Bakan Eroğlu yayımladığı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Büyük Taarruz’un yıl dönümünde kurulan Kocatepe Gazetesinin siz değerli sahibi ve çalışanlarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum. Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması demokrasimizin işlerliği açısından basınımız hayati öneme sahiptir. Kocatepe Gazetesi, bu önemli vazifeyi yerine getirmek için büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışmalarını yürütmektedir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haberlere ulaşmasını sağlayan Kocatepe Gazetesinin sahip ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Daha nice 55 yıllara ulaşmanız temennisiyle yayın hayatınızda üstün muvaffakiyetler diliyorum.”