Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYD Vakfı iş sahibi yapıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
SYD Vakfı iş sahibi yapıyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iş kurmak için müracaat eden Berber esnafı Osman Karagöz’e tüm masrafları SYD Vakfından karşılanmak üzere Erkek Kuaför Salonu açıldı. Açılışta konuşan SYDV Müdürü Süleyman Arı, şartların yerine gelmesi halinde iş yeri açmak isteyenlere 15 bin liraya kadar destek verdiklerini söyledi

Hacı Cafer Mahallesi Çukur Caddesi üzerinde açılan Erkek Kuaför Salonunun açılışına, SYD Vakfından sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Mecidiye Mahallesi Muhtarı Serpil Küçükkurt, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, Berberler ve Kuaförler Odası Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadi Ceylan çok sayıda berber ve kuaför esnafı ile vatandaşlar katıldılar.
Gerekli inceleme yapıldı
Şekil X adı verilen Erkek Kuaför Salonunun açılışında konuşan Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun selam ve bol kazançlar temennisini iletti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının katkılarıyla açılan Erkek Kuaför Salonunun hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Şanlıer, İşletme sahibi Osman Karagöz’e bol kazançlar diledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının katkılarıyla kurulan Şekil X Erkek Kuaför Salonu hakkında bilgiler veren SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı, Osman Karagöz’ün Vakfa iş kurmak için müracaat ettiğini, gerekli inceleme ve araştırmalar yapıldıktan sonra konunun SYD Vakfı Mütevelli Heyetine sunulduğunu söyledi. Projenin kabul görmesinin ardından Kuaför Salonunun açılması için gerekli tüm malzemelerin SYD vakfınca satın alındığını belirten Vakıf Müdürü Süleyman Arı, şu ana kadar vakfa iş kurmak için 10’dan fazla müracaatın olduğunu, araştırmaların devam ettiğini ve en kısa sürede diğer meslek sahibi olmak isteyen vatandaşlarında iş yerlerinin açılacağını söyledi.
8 bin lira harcandı
Yaklaşık 8 bin TL harcanarak kurulan Şekil X Erkek Kuaför Salonunun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vakıf Müdürü Arı, Vakıf Başkanı Sayın Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatlarıyla bu tür projelerin hızla sürdüğünü söyledi. Açılış sonrasında Kuaför salonunu inceleyen Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’e, İşletme Sahibi Osman Karagöz tarafından bir teşekkür çiçeği takdim edildi. İşletme Sahibi Osman Karagöz, kendisine iş imkânı sağlayarak Kuaför salonu açılmasına yardımcı olan başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere SYD Vakfının Mütevelli heyetine, Vakıf Müdürü ve tüm personeline teşekkür etti.
Yardıma muhtaç ve yaşlılara ücretsiz traş
Kendisine sağlanan bu imkan karşısında İşletme sahibi Osman Karagöz, SYD Vakfı Müdürü ile görüştüklerini belirterek, Kuaför Salonunda fakir, yardıma muhtaç ve yaşlı insanlarımızı ücretsiz olarak saç ve sakal traşı yapacağını söyledi. Açılışın hemen ardından SYD Vakfından yardım alan, yaşlı ve mağdur durumda olan 3 vatandaş ücretsiz olarak Şekil X Erkek Kuaföründe traş oldular. Erkek Kuaför Salonunun ilk siftah parasını Berberler ve Kuaförler Odası Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadi Ceylan verirken, İşletme Sahibi Osman Karagöz ve onu yalnız bırakmayan meslektaşları ile birlikte salon önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti