Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYD Vakfı işyeri sahibi yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
SYD Vakfı işyeri sahibi yaptı

1. Küçük Sanayi Sitesinde hizmet verecek olan Osmanlı Bobinaj’ın açılışı, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı, İşletme sahibi Nazmi Özen ve Sanayi esnafının da katılımıyla gerçekleştirildi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünün Gelir Getirici Projesinden faydalanarak 2 yılı ödemesiz, 5 yıl geri ödemeli kredi alarak temin etmiş olduğu 15 bin liralık malzemeler ile hizmet sunduğu işletmesinin açılışına katılan Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’e plaket ve çiçek takdim eden işletme sahibi Nazmi Özen, “Yıllardır hayalini kurduğum dükkanı açmamda bana destek olan sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na, Vali Yardımcımız Ali Şanlıer ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Süleyman Arı’ya teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu adına plaketi kabul eden Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, “Değerli esnafımız Nazmi Özen’e açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz işletmesinde bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. İnsanlar hayallerinden vazgeçmemelidirler. 17 yıldır mesleğini başka işletmelerde icra eden ve sonunda girişimci ruhu ile devletimizin de kendisine sağladığı destekle hayalini gerçekleştiren değerli ustamıza mesleğinde başarılar diliyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti