Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tadilat çalışmaları tamamlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tadilat çalışmaları tamamlanıyor

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları sürüyor. Tamamlanan işlemlerin olduğunu belirten Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, tamamlanan işlemlerin olduğunu aktardı

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda yapılan hazırlıklarda protokol tribünü kaplamaları ve koltukları, saha çizgileri ve cila işlemleri tamamlandı.
Tadilat çalışmaları hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Protokol tribününün ahşap yerleri vardı. Orada kaplama işlemleri yapıldı ve koltukları takıldı. Protokol tribünü önüne bir kaplama daha yapılacak. Demirlerin arasına fileksiglass veya fiberglass olarak kapatılacak o kısımda. Zeminde bazı çizgilerin kaldırılması gerekiyordu o çizgiler zımpara yöntemiyle çıkarıldı. Sonrasında belirginleşmesi gereken çizgiler vardı. Onların boyama işlemleri yapıldı. Basketbol çizgilerinin beyaza, voleybol çizgilerini kırmızıya boyadık. Basketbol çizgileri dışında kalan ve pota altları mavi renge boyandı. En son cila işlemi yapılarak işlemler tamamlandı. Kırık olan koltuklar vardı. O kısımlardaki koltuklar değiştirildi. Salon şuanda antrenmana el verişli bir şekilde oldu. Şuanda da zaten antrenmanlar yapılıyor.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti