Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Takımlarımızı düşürmezsek bizim için başarı”

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’daki sportif faaliyetleri değerlendirdi. Motokrosla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Zeybek, “Futbol, basketbol ve voleybolda takımlarımızı lig düşürmeden taşıyabilirsek bizim için başarı” dedi

 

2020 yılında Motokros Dünya Şampiyonası için ciddi bir tanıtım planlandığını ancak pandemiden dolayı hedeflere ulaşılamadığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şunları söyledi:
“Federasyon Başkanı ile görüşüp, yatırdığımız ücretimiz kalmak şartıyla bir yıl sonraya öteleyelim dedik. Kabul edildi. İnşallah bu yıl koronavirüs hadisesinde son günlerde bayağı iyi gelişmeler var. İnşallah o güne kadar da bir şey kalmaz. Hem 2020’yi hem de 2021’i daha aktif kullanalım diye daha önce 2 gün olan süreyi bu yıl 5 gün boyunca hemen her gün bir ses sanatçısı getirmek şartıyla hem motor sporları severleri hem de gençlerimizle, halkımızın hoşça vakit geçirebilmeleri için böyle bir hazırlığımız var. Dünyanın o sayılı motor yarışçıları ile Afyon’un tanıtımı için Yukarı Mahallelerde, Frig Vadisi’nde çekimler yaptıracağız.”
“SPOR BELEDİYE’NİN UĞRAŞI DEĞİL”
Sporun aslında Belediye’nin uğraşacağı bir alan olmadığına dikkat çeken Başkan Zeybek, “Herkesin malumu, spor dalları dipsiz bir kuyu ne atarsanız gidiyor. Üç tane takım bizim gibi, Afyon gibi orta ölçekli bir Belediye’ye ciddi yük getiriyor. Yani bu sene için yaklaşık bütçemiz voleybolda 3-3,5 milyon gibi bir rakamdı. Henüz daha bu parayı vermedik. İşin açıkçası yarısını bile vermedik. Sporda dalgalanmalar oluyor. Beklediğimiz şey olmadı pandemiden dolayı gelirlerimiz yüzde 50 oranda azaldı. Bizim değil merkezi hükümetin azaldı ve gelirleri toplayamadı, gelirleri öteledi. Belediyelere aktarılan paylar toplanan vergi gelirlerinden bize geçiyordu.” dedi.
Voleybol takımının toparlanacağına inandığını belirten Başkan Zeybek, “Daha 8 maç var. Yani toparlarız diye düşünüyorum. Futbolda inşallah hocanın değişikliğinden sonra belli bir ivme kazandı. Son maçta sonucu son dakikaya kadar koruyabilselerdi çok iyi olacaktı. Üç haftada üç galibiyet gibi. Ama basketbolda çok iyi durumdayız. Hatta hocamız ‘Biraz daha destek verirseniz Avrupa liglerinde oynayabiliriz.’ diyor. Hayır bize Türkiye ligi yeter diyorum. Çünkü gerçekten ağır gelmeye başladı. Gaziantep gibi bir il bile neredeyse Afyon’daki organize sanayinin 4 katına sahip olan, büyük sanayicilerin olduğu bir il bile bu işin hakkından gelemedi. Biz yine de kendi çapımızda kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz. İnşallah takımlarımız düşmeden kendi şeylerinde koruyabilirsek bizim için büyük başarı.” ifadelerine yer verdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti