Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tam bir halk adamı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tam bir halk adamı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, sabah çayını Emek Taksi durağında içti. Çoğu zaman makam otomobilini kullanmayan ve yürüyerek mesaisine gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Hükümet binası yanında bulunan Emek Taksi durağı çalışanlarının çay teklifini geri çevirmedi

Emek Taksi Durağında çayını içen Vali Balkanlıoğlu, durak şoförleriyle de bir süre sohbet etti. Vali Balkanlıoğlu, Taksi şoförlerinin fikir, görüş ve önerilerini de dinledi.
“Diğer yöneticiler örnek alsın”
Esnafla, vatandaşla, iş adamlarıyla iç içe olmaya ve sürekli ziyaret etmeye özen gösteren Vali Balkanlıoğlu’nu taksi durağında çay içerken gören vatandaşlar ise, Vali Balkanlıoğlu’nun bu hareketlerinin takdirlik olduğunu ve diğer yöneticiler tarafından da örnek alınması gerektiğini söylediler.
“Vatandaşlara yaklaşımı takdirlik”
Vali Balkanlıoğlu’nun Emek taksi durağına sık sık uğrayarak, hem kendilerinin hem de vatandaşların sıkıntı ve taleplerini değerlendirdiğini söyleyen taksi şoförleri ise, “Valimiz halkımızın nabzını tutuyor. Valimize vatandaşların sorun ve sıkıntılarını aktarıyoruz. Sayın Valimize bu güne kadar ilettiğimiz tüm sorunlar ortadan kalktı. Valimiz tam bir halk adamı. Vatandaşlara yaklaşımı çok takdirlik bir hareket” diyerek, Vali Balkanlıoğlu’nun taksi duraklarını sık sık ziyaret etmesinden onur ve mutluluk duyduklarını söylediler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti