Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASININ VARLIĞI VEZGEÇİLMEZDİR’’

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Gücün değil doğrunun, çoğunluğun değil eşitliğin, yandaşlığın değil gerçeğin sesi olan basın mensuplarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tarafsız ve özgür bir basının varlığının güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade eden Karataş, “Bu anlamda 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması, ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanmaktadır” dedi.

“ÖZGÜRLÜKLER DİLERİM”

Karataş, “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Gücün değil doğrunun, çoğunluğun değil eşitliğin, yandaşlığın değil gerçeğin sesi olan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eder, özgürlükler dilerim” ifadelerini kullandı. >> Hakan ARSEVEN’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti