Tatarlı Esnafı Başkanlığa Batmaz'ı Seçti
Tatarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçiminin galibi Mustafa Batmaz oldu.
Dinar İlçesinin Tatarlı beldesinde Tatarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 2026 yılı olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Tatarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için yarışan Mustafa Batmaz ve Mustafa Demirtaş arasındaki seçimi Mustafa Batmaz kazandı.
Seçimi kaybeden Tatarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Demirtaş Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu ile Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle'ye yakınlığı ile tanınıyordu.
Bu dönemde Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği'nin Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapan Mustafa Demirtaş, Afyonkarahisar ESOB Başkanı Cengiz üstün'ün Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinde katkısı bulunan 2 üyeden birisiydi. ESOB Başkanı Cengiz Üstün Disiplin Kurulu kararını mahkemeye taşımış ve aleyhindeki kararın iptalini sağlamıştı.

Tatarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası genel kurul toplantısına; Çay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Saraç, Çay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ceylan Güler, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle katıldılar.
Bakmadan Geçme