Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak ilçe ziyaretlerini sürdürdü – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
Taytak ilçe ziyaretlerini sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Çay, Sultandağı ve Çobanlar ilçelerini ziyaret etti.
“ÇAY’DA ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞE DEVAM ETMELİYİZ”
Ziyaretleri kapsamında Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı ve Çay İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Taytak, 5 yılı geride bırakan Hüseyin Çağrı ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, MHP’nin üretken belediyecilik felsefesine uygun olarak başarılı çalışmaların 31 Mart 2019 seçimlerinde de devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.
KELEKÇİ İÇİN DESTEK İSTEDİ
Programına Bolvadin İlçesinde devam eden Taytak Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi ve Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker ile birlikte Bolvadin Minibüscüler Kooperatifi ziyaret ederek minibüsçü esnafından adayları Selahattin Kelekçi için destek istedi.
“ZAFER HABERLERİ BEKLİYORUZ”
Çobanlar ve Sultandağı ilçelerini de ziyaret eden Taytak, Çobanlarda MHP İlçe Başkanı Beytullah Kesek, MHP Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Sarıtaş ve Kocaöz Belde Adayı Musa Kamışçı ile ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Taytak, “24 Haziran’da MHP’ye en büyük desteği veren ilçelerden olan Çobanlar ilçesinden ve Kocaöz Beldesinden 31 Mart 2019 akşamı da zafer haberleri bekliyoruz.” dedi.
“ÇOK ÇALIŞARAK BAŞARACAĞIZ”
Sultandağı ilçesinde MHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Tacettin Damlarkaya ve Sultandağı ilçe yöneticileri ile toplantı gerçekleştiren Taytak, “Kapı kapı dolaşarak, çok çalışarak zafer ulaşmamız mümkündür. Sultandağı ilçemizde bu enerjiyi ve özveriyi görüyorum. İnşallah çalışarak kazanacağız.” ifadelerini kullandı.
Bolvadin, Afyonkarahisar merkez ilçe, Sandıklı, Dinar, Evciler, Çay, Çobanlar ve Sultandağı ilçe köy ve kasabalarında ziyaretlerde bulunan Taytak TBMM faaliyetlerine katılmak üzere Ankara’ya döndü.  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti