Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak’ın Açıklamaları, Gündeme Oturdu

MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak’ın MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında yapmış olduğu açıklamalar büyük yankı oluşturdu.

MHP MYK Üyesi ve

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, adaylıktan çekileceği yönünde ortaya ahlaksız ifadeler atıldığını dile getiren ve bu ifadelerin gerçek dışı olduğunu sert bir şekilde yalanlayan MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak’ın söylemleri şehrin gündemine oturdu.

Milletvekili Mehmet Taytak ilk kez bu kadar sinirli ve öfkeli olarak gördüklerini ifade eden vatandaşlar Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının bu söylemler karşısından sergilemiş olduğu tavır ve Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkur’ta sahip çıkmalarına ‘İşte MHP, İşte teşkilat’ yorumu yaptı.

 

Toplantıda yapmış olduğu konuşmasında MHP’nin 55 yıldır “Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” adına mücadele ettiğini dile getiren Taytak, “MHP özü, sözü ve ruhuyla mertçe yaşar. Ne dediysek odur, ne yapacaksak odur.15 Temmuz akşamı herkes evine saklanırken Liderimiz, Büyüğümüz MHP Genel Merkezi ışıklarını sabaha kadar yaktırıp ayrılmadı. Cumhur ittifakı vardır diyerek hiçbir şey istememiştir. 30 büyük ilde ittifak vardır. 22 ilde ittifak yoktur. Afyonkarahisar’da kendi bayrağımız üç hilallimizle seçime gidiyoruz. MHP’nin adayı çekilecek deniliyor. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, namusumuzdur, şerefimizdir. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt çekilecek diye ahlaksız ifadeler var. Kimlerin bu ahlaksız ifadeleri ortaya koyduğunu biliyoruz. MHP hiçbir gün çekilmedi. 1980 öncesi ve sonrası binlerce şehit verdik çekilmedik. Kenara gelmedik. Biz adayımıza aday adayısın demedik. Mertçe gidip adaylık teklif ettik, O da bize, ‘Bu bana gururdur, şereftir,’ dedi ve yola çıktık. Başka partiler gibi 5 kişiye göz kırpmadık. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt’tur. Başaracağız, ok yaydan çıktı. Dönmeyeceğiz. Toplantıya gelmeden Liderimizin elini öptüm. Seçim sonucu üç hilali Afyonkarahisar genelinde dalgalandırmamızı istedi.” ifadelerini kullandı.