Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tek yürek olacağız – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl
Tek yürek olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP İl Başkanlığı’na seçildikten sonra ilk kez basının karşısına çıktı. Merkez, Bolvadin, Çay, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ilçe başkanlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Demirkırkan, “27 Aralık’ta kongre düzenlemiştik. Mazbatamızı bugün itibariyle alabildik. CHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak karşınızdayız. Bundan büyük bir gurur duyduğumu ifade etmek isterim” dedi.
ÇABALARIMIZ
ARTACAK
Seçim sürecinin delegenin oy kullanması ile bittiğini hatırlatan Demirkırkan, “Bizim için seçim, delegelerin verdiği oyla bitti. CHP’de bundan sonra hiç kimse kime oy verdiği telaşında olmayacak. Biz bütün örgütümüze ulaştık. İlçe başkanları ve belediye başkanlarımızla görüştük. Bundan sonra tek yürek olmanın çarelerine bakacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar’da var olabilmesinin yegane temelinin de bu olduğunu düşünüyoruz. Biz bu yöndeki çabalarımızı artırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.
MAZBATA, İTİRAZ
NEDENİYLE GECİKTİ
İl Başkanlığı mazbatasını gecikmeli olarak aldığını aktaran Demirkırkan şöyle devam etti:
“Mazbatayı almakta biraz sıkıntı çektik. Bunda yapılan bir itirazın da payı vardı. İlçe Seçim Kurulu, bizim görev yapmamızda bir sakınca olmadığına karar verdi. Yeni yılın, bizim bugün açtığımız sayfa gibi bembeyaz olmasını diliyorum.”
HER PARTİDE
MUHALEFET OLUR
Basın toplantısında “Parti içindeki muhalefete ne diyeceksiniz” sorusunu da yanıtlayan Demirkırkan, “Her partide muhalefet olacaktır. Biz muhalif seslere göre hayatımızı yönlendirmeyeceğiz. Biz barış içinde en iyiyi yapmak için bu göreve geldik. Bu işin ilacı zamandır. Zaman içinde Cumhuriyet Halk Partisi tek bir yürek olarak, Altı Ok altında toplanacaktır. Zaman içinde şu an muhalif görünen arkadaşlarımızla CHP bayrağını en iyi yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti