Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej’den Organize Sanayi’ye teşekkür

Özel Rahmiye Sare Palalı
Teknik Kolej’den Organize Sanayi’ye teşekkür

Özel Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nin kurucuları İsmail Palalı ve Önder Artuk ile Okul Müdürü İbrahim Çakal, Okul Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Çolakel’den oluşan heyet, okulun kuruluşu sırasındaki arazi tahsisi başta olmak üzere maddi ve manevi katkılarından dolayı OSB yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’a nezaket ziyaretinde bulunarak teşekkür plaketi takdim etti.
Okul kurucularından Önder Artukda, öğrencilere yönelik olarak Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik olmak üzere iki programı birden uyguladıklarını ve ilk mezunlarını verdiklerinde üniversiteye yerleşme katsayı puanlarında öğrencilerinin avantajlı olduğunu söyledi. Artuk; “Okulumuzda iki programı birden uygularken mesleki eğitim programlarını ve üretime dayalı atölyelerde pratik eğitimleri doğru bir şekilde veriyoruz. Akademik derslerde de dersanecilik tecrübesi olan öğretmenlerimiz tarafından eğitimler veriliyor. 2 yıl sonra çocuklarımızdan ilk mezunları verdiğimizde Afyonkarahisar’a mutlaka çok faydası olacaktır. Burada sizin de emeğiniz çok her konuda okulumuza vermiş olduğunuz destekleriniz var. Afyonkarahisar’da eğitim anlamında yapılabilecek en büyük desteklerden bir tanesi bu okulun kurulmasıydı. Bunu da sizin sayenizde başardık” dedi.
OSB Özel Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji kurucuları ve okul idarecileri tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, “Ben okulun önünden geçerken inanın heyecanlanıyorum. Bu okula nasıl katkımız olur diye de düşünüyoruz çünkü okulumuz bu şehre ve bu ülkeye hizmet için kuruldu. Sanayicimizin durumu belli, imkanlarımız belli. İyi bir organizasyonla taşın değil dağın altına elini soktu Palalı ailesi. Güzel bir şeyi başarıyor olmaları da ayrı bir mutluluk. Bizde yönetim ve müdürlük olarak nasıl bir katkı sunabiliriz diye fikirler üretmeye çalışıyoruz. Burada Afyonkarahisar’a bir hizmet yapılıyor, sanayiciye bir hizmet yapılıyor. Gelecekte sanayiciye çok büyük katkı sunacak bir altyapı çalışması var. Yürütülen çalışmanın daha da ileriye gideceğine inanıyoruz. OSB Yönetimi olarak katkı sunmaya bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti