Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEKNOFEST’te Afyon’u temsil ettiler

Aral Teknik Koleji öğrencileri,

Aral Teknik Koleji öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret ederek katıldıkları TEKNOFEST 2021 Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Döner Kanat kategorisi yarışması hakkında bilgi verdiler

 

TEKNOFEST 2021 Yarışması’na katılan Afyonkarahisar OSB Aral Teknik Koleji öğrenci ve öğretmenleri, okul müdürü Mehmet Yılmaz öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, Aral Teknik Koleji öğrencilerinden oluşan ekiple Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Döner Kanat kategorisinde TEKNOFEST 2021 Yarışması’na katıldıklarını söyleyerek yarışma hakkında Metin Yalçın’a bilgiler verdi. Yılmaz, “Öğrencilerimiz uluslararası boyutta gerçekleşen bu yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil ederek büyük bir başarı elde ettiler. Yarışmada takım ismini belirlerken şehrimizin en kıymetli tarihi turizm bölgesi Frigya’dan esinlenerek takım isminin Frig olmasına karar verdik. Ayrıca Roket Takımı ve TİKA Kara Aracı Takımı şimdiden gelecek seneye hazırlanmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıl çok daha fazla takımla ve projeyle TÜBİTAK da ve Teknofest’te yer almayı hedefliyoruz.” dedi.
Ziyarette Okul Müdürü Mehmet Yılmaz’ın yanı sıra; FRİG İha Takımı Danışman Öğretmeni Cemalettin Akdoğan, öğrenciler Selim Ağaç, Nevrasu Yeşilçimen, Alaattin Yılmaz, Kadir Avcı, Zehra Batı hazır bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ve Öğretmen Cemalettin Akdoğan’ın şahsında emek sahiplerini kutlayarak öğrencilerin başarılarının devamını diledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti