Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekstilcilere tapuları dağıtıldı

OSB Tekstilciler Sitesinin ikinci

OSB Tekstilciler Sitesinin ikinci bölümünde tamamlanan 40 dükkânın tapuları hafta sonu düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi

 

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Tekstilciler Sitesi ikinci bölüm tapu teslim töreni 16 Ekim 2021 tarihinde Etraf Restaurantta düzenlendi. Törene; CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Karanfil Emlak’tan Hakan Karanfil, Teknik İnşaat Şirketinin sahibi Soner Özağıl ve hak sahipleri katıldı.
“PANDEMİDE ÖZVERİYLE ÇALIŞILDI”
Törende konuşan Hakan Karanfil, OSB Tekstilciler Sitesinin ikinci bölümündeki 40 dükkânın yapımında zorlu bir süreçten geçildiğini söyledi. Karanfil, “Zorlu bir süreçten geçerek 2017 yılından bu yana Organize Sanayi Bölgesinde Tekstilciler Sitesi ikinci bölümde yaptığımız 40 adet dükkânın tamamlanması için birlikte emek harcadık. Kat karşılığında anlaştığımız Teknik İnşaat Şirketinin sahibi Soner Özağıl, taşın altına elini koyarak bizleri dükkân sahibi yaptı. Kovid-19 pandemisinde ciddi anlamda özveri ile çalıştı. Sokağa çıkma kısıtlamalarında inşaat alanına araç, gereç ve iş gücünü sağlayarak dükkânların tamamlanmasını sağladı. Böylece bizlere 40 adet dükkânı armağan etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Hak sahiplerine dükkânları hayırlı olsun.” dedi.
“ZORLU ŞARTLARDA ÇALIŞTIK”
Teknik İnşaat Şirketinin sahibi Soner Özağıl, 2019 yılında yılsonunda bir ilanla başladıkları işi tamamlamaktan dolayı gururlu olduklarını belirtti. Özağıl, “Geçen yıl Mart ayından bu yana öz veriyle elimizden geldiğince hızlı bir şekilde çalıştık. Özellikle hem ekonominin hem de pandemi sürecinin zorladığı dönemlerde insan gücünün daha çok azaldığı bir süreçte elimizden geldiğince belirlenen sürelere riayet etmeye çalıştık. Bizlere güvenip arsanızı teslim eden hak sahiplerine teşekkür ediyorum. Kooperatifimizin sonuna geldik, bitirdik. İnşallah herkes yeni varlıklarını iyi günlerde kullansın.” diye konuştu.
“ESNAF HER ZAMAN DESTEKLENMELİ”
Tapu dağıtım törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Bucu Köksal, esnafa her zaman destek verilmesi gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Her zaman esnafın, orta direğin yanında olmak gerekiyor. Esnafın işlerini kolaylaştırmak gerekiyor. Ekonomik açıdan zor günler yaşanıyor. Maliyetlerin arttığı, pek çok sektörde ham madde sıkıntısı yaşandığı bir dönemdeyiz. Pandemi döneminde sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle kirasını dahi ödemekte zorlanan pek çok esnafımız oldu. Bu nedenle esnafın işini kolaylaştırmak, hak ettiği desteği vermek gerekiyor. Bu kadar engele, zorluğa, bürokratik engellere rağmen yılmadan büyük bir iş başarmışsınız. Başarınız nedeniyle hepinizi tebrik ediyorum. Her zaman gücüm yettikçe Milletvekiliniz olarak yanınızdayım. Ana muhalefet partisi olarak görevimiz sıkıntıların, sorunların çözümüdür. İktidarın verdiği sözlerin takipçisi olamaya devam edeceğiz. İnşallah CHP olarak iktidara geldiğimizde sorunları el birliği çözeceğiz.”
Tören tapuların dağıtılmasıyla sona erdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti