Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terörsüz huzurlu Türkiye’yi CHP inşaa edecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Terörsüz huzurlu Türkiye’yi CHP inşaa edecek

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaretinde
CHP iktidarında önceliğin terör sorununu çözmek olacağını ancak terörden sonra da ülkenin ciddi sıkıntıları olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, partililerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Milletvekili Burcu Köksal ve CHP’lilerin ziyareti için kendilerine teşekkür etti. Konak, esnaf ve sanatkar kesiminin de yaklaşan 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri sonrası başta terör sorunu olmak üzere sorunları çözecek güçlü bir hükümet kurulmasından yana olduklarını söyledi.
ÖNCELİK TERÖRÜN
BİTİRİLMESİ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Sandıklı İlçesi’nde bir esnafın kendisine “Genel Başkanına selam söyle. Bu sefer oyumu size vereceğim. Çünkü ben Sandıklı’dan Diyarbakır’a can güvenliği korkusu olmadan gitmek istiyorum” dediğini anlattı. Ziyarette Köksal’a; İbrahim Meydanoğlu, Yusuf Demir, Sevgi Türkarslan, Halil Hasırcıoğlu, Seydi Akgül eşlik ederken, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ile Kahveciler ve Çay Ocakçıları Odası Başkanı Attila Kocabaş’da ziyarette hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti