Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terörü ve vatan hainlerini kınadılar

Terörü ve vatan hainlerini kınadılar
Terörü ve vatan hainlerini kınadılar

Işıklar Balı Sultan Bilim ve Eğitime Hizmet Derneği Başkanı Halil Kayır, Anıtpark önünde Cuma namazından sonra dernek üyeleri ile birlikte açıklama yaptı.
TÜRK VE KÜRT KARDEŞ
Dernek Başkanı Halil Kayır, milli mücadelenin başladığı Afyonkarahisar topraklarında kendilerinin ülkede süre gelen terörle mücadeleye millet olarak katkıda bulunmak üzere biraraya geldiklerini söyledi. Ülkenin bütünlüğüne kast eden, terör örgütlerine destek veren bazı ihanet şebekeleri bulunduğunu ifade eden Kayır; “Bizler bu ihanet şebekelerinin hepsini lanetliyoruz. Bizler terör destekçilerine sesleniyoruz; Sizler hiçbir zaman emellerinize ulaşamayacaksınız. Çünkü siz hainsiniz, karanlıksınız, yok olmaya mahkumsunuz. Bu cennet vatanı hiçbir zaman bölemeyeceksiniz. Çünkü Türk ile Kürt kardeştir. Biz et ile tırnak gibiyiz, birbirimize bağlıyız, ayrılamayız” dedi.
TÜM MÜMİNLER KARDEŞ
Halil Kayır, kardeş olan Türk ve Kürdü ayırmaya ve düşman etmeye içeride ki hainlerin ve dışarıda ki uluslararası hain planlarının yetemeyeceğini savundu. Kayır; “Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Rabbimiz buyurduğu gibi ‘Onlar inananlar içinde hile ve tuzak kurarlar. Allah hile ve tuzak kuranları boşa çıkaranların en hayırlısıdır.’ Bizler milli mücadelenin başladığı bu topraklardan sesleniyoruz. Ne terör örgütleri ne de onlara destek veren hainlerin bütün hile ve tuzakları boşa çıkacaktır. Çünkü Rabbimiz buyurduğu gibi ‘ Müminler ancak kardeştiler.’ Bu aziz vatanımızda Türkü, Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i ve Arap’ı ile tüm müminler kardeştirler. Bizler kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz müddetçe hain yapılar hiçbir zaman başarılı olamayacaktır” diye konuştu.
HAİNLERDEN HESAP SORULSUN
Tüm üniversite yönetimlerine seslendiğinin altını çizen Işıklar Balı Sultan Bilim ve Eğitime Hizmet Derneği Başkanı Halil Kayır, karanlık zihniyetli akademisyenlerin ders vermelerini istemediklerini vurguladı. “Bu hainler hakkında idari soruşturma açılmasını istiyoruz.” diyen Kayır; “TBMM’nin vatanını gönülden seven vekillerine de sesleniyoruz; Bölücülük yapan hain vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılıp, vatana hainliği ile yargılanmalarını istiyoruz. Buradan ayrıca devletimizin yöneticilerine de sesleniyoruz; Kamu kurumlarında çalışıp, bu milletin ekmeğini yemelerine karşılık millete hainlik içerisinde olan tüm çalışanlardan hesap sorulmalıdır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ruhları şad olsun” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)