Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TİBFED’den Emniyet Genel Müdürü Vali Ayyıldız’a ziyaret

İletişim ve Bilişim Federasyonu  (TİBFED) Genel Başkanı Şenol Şen, ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İletişim ve Bilişim Federasyonu 

İletişim ve Bilişim Federasyonu  (TİBFED) Genel Başkanı Şenol Şen, Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Kundak ve Genel Başkan Yardımcılarından Mevlüt Tekdemir, iletişim ve Bilişim Federasyonu adına yeni Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“ÇALIŞMALARINIZDA DESTEKÇİNİZİM”

İletişim ve Bilişim Federasyonu’nun çalışmalarını dinleyen ve dağınık halde olan sektörün çalışmalarımız neticesinde emin adımlarla regule hale gelmeye başladığını öğrenen Ayyıldız, “Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim, ilerleyen zamanlarda aynı minvalde yapacağınız çalışmaların görev alanımıza giren kısımları için gerekli desteği vereceğim.” dedi.

TİBFED VE EMNİYET BİLGİLENDİRME ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK

Ziyarette, sektör esnafının ve teknik servislerin uygulama prosedürleri ve gereklilikleri hakkında bilgilendirmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden heyet, aynı zamanda yanlış anlaşılmaların ve sektöre yönelik yanlış algının düzelmesi, ön yargıların beraber yapılacak bilgilendirme çalışmaları ile yıkılacağını vurguladı. Ziyarette, Emniyet Genel Müdürlüğü eşliğinde geniş kapsamlı bir proje gerçekleştirilerek, ilgili birimler ve sektör bileşenlerine yönelik çalıştay düzenlenmesi kararlaştırıldı.

“YURTDIŞI TELEFON TAMİRLERİNDE MESLAKTAŞLARIMIZ HAKSIZLIĞA UĞRUYOR”

Cep Telefonu teknik servislerine tamir için teslim edilen cihazlara değinen heyet, vatandaşların da, yabancıların da, tamir için cep telefonu bıraktığını, tamir sürelerinin değişkenlik gösterdiğini belirtti. Bu cihazların müşteri teslim formu ile teknik servislere kabul edildiğini ve ülkemizde uluslararası modellerin tamir edildiğini, bu durumda tamir için teknik servise bırakılmış bir cihazın yurtdışı olmasından kaynaklı hizmet verilmemesi gibi bir durumun ticari hayatın olağan akışına aykırı bir durum olduğu ve kanunlarla sınırlanmadığı ifade etti. Bu minvalde teknik servis atölyelerine tamir için teslim edilmiş cihazların ve batarya şarj aleti kılıf vb. aksesuar ve yan ürünlerin faturaları olduğu sürece kesinlikle “kaçak” kapsamında değerlendirilmemesi gerektiği ve geçmişte bu tür uygulamaya maruz kalan bazı meslektaşlarının haksızlığa uğrayarak zor durumda kalındığını dile getirdiler.

Toplantı sonunda açıklama yapan genel başkan Şen “İletişim ve Bilişim Federasyonu sektörün hak ve menfaatlerini her zaman, her yerde en üst temsil kabiliyetinde ifade etmeye devam edecektir.” dedi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti