Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tiryakioğlu ikinci aşamaya çağrıldı – Kocatepe Gazetesi

Tiryakioğlu ikinci aşamaya çağrıldı – Kocatepe Gazetesi
Tiryakioğlu ikinci aşamaya çağrıldı

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen “Basketbolcu Havuzu” Projesine katılan 2005-2006 doğumlu taramaları 1. aşamasına katılan Mert Tiryakioğlu başarılı bulunarak 2. aşama kampına davet edildi. Tiryakioğlu 2. aşamada da başarı sağlarsa Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kulüplere bildirilecek.
2014 yılında kurulan Afyonkarahisar Yeni Nesil Gençlik ve Spor Kulübü kız-erkek kategorilerinde 6 yıldır boy gösteriyor ve lisanslı 110  sporcusu ile emeklerinin karşılığını yetiştirdiği oyuncularla almaya devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2005-2006 doğumlu taramaları 1. aşamasına katılan Mert Tiryakioğlu başarılı bulunarak 2. aşama kampına davet edildi.
Yeni Nesil Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörlerinden Ünal Doğar, “Öncelikle oyuncumuz Mert Tiryakioğlu’ nu başarısından dolayı kutluyoruz. Kısıtlı çalışma imkanlarıyla elde ettiğimiz bu başarı hepimizi mutlu etti. Mert fiziki avantajları olan kaliteli kumaşa sahip bir sporcu. Henüz yolun çok başında olduğunu ve bu başarısını sürmesinin çok çalışmaktan geçtiğinin de bilincinde. Kulübümüz kurucusu Serdar Ünsür’ün oluşturmuş olduğu basketbol eğitimi sistemi her sporcuya maç kazanmaktan öte nasıl iyi bir sporcu ve basketbol oyuncusu onurunu aşılamaktan geçiyor. Kulübümüz Afyonkarahisar çocuklarını Basketbol ile tanıştırmaya ve yeni yetenekler keşfetmeye devam edecektir. Temennimiz Afyon’da yetişmiş sporcuları üst düzey liglerde izleyebilmektir.” dedi.