Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TKDK’da yeni koordinatör – Kocatepe Gazetesi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı
TKDK’da yeni koordinatör

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mehmet Sait Yüksel’in Kurumda Destek Hizmetleri Genel Koordinatörlüğüne atanması nedeniyle boşalan İl Koordinatörlük Makamına İl Koordinatörlüğü’nde Birim Amiri olarak görev yapan Zülgari Özdemir atandı.
Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü, ilk akredite olan iller arasında yer alması, Kurumun ilk kabul edilen projesinin Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğünden olması, bölgede en çok hibe dağıtan il olması, destek ödemelerinde ilk sıralarda yer alması ile ön plana çıkmıştı.

 

Zülgari Özdemir kimdir?

 

1979 yılı Afyonkarahisar doğumlu olan Zülgari Özdemir, İlk, Orta ve Lise eğitimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümlerinden mezun oldu. TÜİK ve Sağlık Bakanlığı’nda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, 2009 yılında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda uzman olarak göreve başladı. 2009-2015 yılları arasında Kurum merkezinde sırasıyla Uzman ve Birim Amiri olarak görev yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti