Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB’da 80. Genel Kurul Heyecanı Yaşanıyor

İş dünyasının en büyük temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80. Genel Kurulu düzenleniyor

İş dünyasının en büyük

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, bugün ve yarın 80. Genel Kurum heyecanını yaşayacak. Bugün TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde tüm Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve TOBB Delegeleri Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret edecek.

ODA VE BORSALAR, YÖRELERİNİ TANITACAK

TOBB heyeti, Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB İkiz Kuleler’in bahçesinde 365 Oda ve Borsa tarafından kurulan yöresel ürün stantlarını ziyaret edecek. Ziyaretlerde her ilin Coğrafi İşaret tescilli ürünleri öne çıkacak.

Tobb’da 80. Genel Kurul Heyecanı Yaşanıyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATILACAK

Bugün saat 14’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni düzenlenecek.  Törende, TOBB’a 10 yıl ve üzerinde hizmet eden Oda-Borsa yöneticileri taltif edilecek.

Tobb’da 80. Genel Kurul Heyecanı Yaşanıyor

MALİ GENEL KURUL YAPILACAK

TOBB’un Genel Kurulu ise yarın saat 10’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde başlayacak. Geçen yıl seçimli Genel Kurulu’nu gerçekleştiren TOBB’da bu yıl Mali Genel Kurul gerçekleştirilecek. Genel Kurul’da TOBB’un Yönetim Kurulu, Sektör Meclisleri, Konseyleri ve Komisyonları’nın faaliyetleri ibra edilecek.