Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TOKİ’deki Tüm Sıkıntıları İlk 3 Ayda Çözeceğiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Ali Çetinkaya TOKİ konutları sakinleriyle görüştü. Karataş, “TOKİ’deki tüm sıkıntıları ilk 3 ayda çözeceğiz.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Ali Çetinkaya Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında vatandaşlar ile bir araya geldi.

“BURADA PROBLEMLER HALA DEVAM EDİYOR”

TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Karataş, Bölgede birçok sorunun hala çözülmedi. Burada yaşanan sorunları daha öncede takip ediyorduk. Yetkililere iletilmesine rağmen hala problemlerin devam ettiğini görmekteyiz. Belediyenin sorumluluğunda olan ulaşım sıkıntısı, çevre düzenlemesi, sosyal alan, market, yan tarafta bulunan fabrikanın çevreye verdiği olumsuz koku, başıboş sokak köpekleri gibi şikayetler hala çözülebilmiş değil. Burada hemşehrilerimiz sanki farklı bir ile, ilçeye bağlı gibi bir durum söz konusu. Bu kabul edilemez. Bizler göreve gelir gelmez ilk üç ay içerisinde bu problemleri çözeceğimizin sözünü veriyoruz.’’ dedi.

“TOKİ’deki Tüm Sıkıntıları İlk 3 Ayda Çözeceğiz”

“ARTIK DEĞİŞİM VAKTİ GELMİŞTİR”

“Biz hemşehrilerimizi insanca yaşatmak istiyoruz.” diyen Başkan Adayı Karataş, “Biz, bu düzene razı değiliz, insanımızın mahkum edildiği bu koşullara razı değiliz. İnsanımızı insanca yaşatmayan bu anlayışı kabul etmiyor, reddediyoruz. Bugün burada TOKİ konutlarında, Mecidiye Mahallemizde, Mısri Mahallemizde, Çavuşbaş’ta, ve pek çok kenar mahallemizde benzer sıkıntıları yaşayan vatandaşlarımıza yirmi yıldır bu koşulları reva gören düzene karşı insanımızın yanında saf tutuyoruz! Artık değişim vakti gelmiştir.’’ diye konuştu.

“31 MART’TA ‘’İNSANCA YAŞAM’’ DİYECEĞİZ”

Yerel yönetimleri “insanca yaşamayı” kolaylaştıran ve mümkün kılan mekanizmalar ve kurumlar olarak gördüklerini ifade eden Başkan Adayı Karataş, “Partimizin iktidar olması ya da iktidarda kalması dışında hiçbir şeyi önemsemeyen duyarsızlığa ve bencilliğe hiç meyletmedik, hiçbir zaman da meyletmeyeceğiz. Bizler kazandığımızda 1 Nisan sabahında, partimizden değildir diye hiçbir kimse hor görülmeyecek, dışlanmayacak. Kapalı kapılar ardında iş görülmeyecek, kapımız her zaman, herkese açık olacak.İnşallah 31 Mart’ta hemşehrilerimizi “İnsanca Yaşam” hedefimize katkı yapmaya ve “İnsanca Yaşama” noktasındaki gayretlerimize katılmaya, bizlere oy vererek destek olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti