Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tortop’a milli takım forması hediye edildi

TBF Alt Yapı yetkilileri
Tortop’a milli takım forması hediye edildi

TBF Alt Yapı yetkilileri Oktay Yılmaz ve Serdar Çelik, TBF İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale ile Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Üyeleri İsmail Yurdunuseven, Nurettin Dirhem ve Mustafa Sarlık müsabaka öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Afyonkarahisar’ın Basketbol Federasyonu’nun ikinci evi olduğunu belirten TBF altyapı yetkilileri Oktay Yılmaz, 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda her yıl organize edilen Türkiye Ligi müsabakalarının ilki olan Batı­Güney Grubu maçlarının 28-30 Nisan tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleşeceğini, bu kapsamda müsabakalara Türkiye’nin yaklaşık 20 farklı noktasından 220 sporcu ile 40 antrenörün katılacağını belirtti. 8-12 yaş grubundaki çocuklarımızın 3 gün boyunca maç yapacaklarını hatırlatan Yılmaz; ”Bizim esas amacımız maçtan ziyade onlara takımdaşlığı, ailelerinden uzak bir ortamda biraz daha kendilerine özgüven kazandırılmasını sağlamak. Bu amaçla bu şölenleri her sene organize ediyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’I EN ŞEKİLDE
TEMSİL EDİYORUZ”
12 Dev Adam Basketbol Okulları müsabakalarının Afyonkarahisar’da yapılacak olmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, “Biz her zaman için ev sahibi olmaya hazırız ve 2 yıldır da Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ediyor ve misafirperverliğimizi gösteriyoruz” dedi.
Ziyaret sonunda ise federasyon yetkilileri tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a milli takım forması hediye edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti