Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSYD sezon toplantısı yaptı

Afyonkarahisar’daki spor yazarları, TSYD

Afyonkarahisar’daki spor yazarları, TSYD Başkanı Nadir Güzbey’in ev sahipliğinde bir araya gelerek, hem geçen sezon gerçekleşen çalışmaları değerlendirdi, hem de yeni sezonda yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı

 

Yeni sezona oldukça yoğun bir tempoda başladıklarını ve ilk olarak Dünya Motokros Şampiyonası’na ev sahipliği yaptıklarını, hemen ardından da Avrupa Akrobasi Şampiyonası’nın Afyonkarahisar’da düzenlendiğini hatırlatan TSYD Başkanı Nadir Güzbey yaptığı konuşmada, “Bu önemli organizasyonları düzenleyen Motor Sporları Federasyonu yetkilileri ile yarışmaları takip eden uluslararası medya mensupları, etkinlikler sonunda medya organizasyonuna hayran kaldıklarını belirtiler. Bu da Afyonkarahisarlı spor yazarları olarak bizleri son derece mutlu etti. İlimizdeki değişik basın yayın kuruluşlarında ve ajanslarda görev yapan spor yazarı arkadaşlarımızın büyük gayretleri ile böylesine önemli organizasyonlardan başarı ile çıkmanın gururunu yaşadık.” dedi.
Afyonkarahisar’da spor basınının geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığını hatırlatan Nadir Güzbey, “Bundan sonra da sporun tüm branşlarında federasyonlar ve ilgili paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edecek ve spor kamuoyuna en doğru haberleri aktarabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Ayrıca akreditasyon ve spor yazarlarının çalışma alanlarındaki kaliteyi artırabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni sezonda da spor yazarı meslektaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz sporuna katkı sunmaya devam edeceğiz.” ifadesine yer verdi.
Nadir Güzbey başkanlığında düzenlenen toplantıya Kocatepe Gazetesi’nden Ali Fuat Güçlüer, TSYD Görevlisi Mehmet Dönerkaya, DHA Afyon Temsilcisi Satılmış Akkaş, Anahaber Gazetesi’nden Mustafa Kılınç, Anadolu Ajansı Muhabiri Arif Yavuz, Karahisar TV’den Hüdayi Acar, Kanal 3’ten Yunus Üstündağ, Gazete 3’ten Salih Özkılınç, Anadolu Ajansı’ndan Mustafa Bayer, Türkeli Gazetesi’nden Cumhur Bursalıoğlu, Odak Gazetesi’nden Gürani Güzbey ve İHA’dan Ali Bayar katıldı. Toplantı oldukça samimi bir havada gerçekleşti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti