Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuba Ünsal Nasıl Ünlü Oldu?

Manken ve oyuncu olarak tanınan ünlü isimlerden Tuba Ünsal, nasıl ünlü oldu?

Manken ve oyuncu olarak

Tuba Ünsal; ‘Kurt Kapanı’, ‘Kara Melek’, ‘Mumya Firarda’ ve ‘Karaoğlan’dan rol alan Ünsal; ‘Vizontele Tuuba’, ‘Bu Kap Seni Unutur mu?’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘İçerde’ gibi çok izlenen yapımlarda roller aldı.

GÜZELLİK YARIŞMASINA 15 YAŞINDA KATILDI

Tuba Ünsal, 1998 yılında düzenlenen Elite Model Look yarışmasıyla adını duyurmuştu. Ünsal, adını duyurduğu yarışmayla ilgili yıllar sonra yaptığı açıklamada, yarışmadan sonra İstanbul’a gelip oyunculuk kariyerine adım attığını belirtti. Ünsal, 17 yaşında gibi davrandığını açıkladığı güzellik yarışmasında 15 yaşında olduğunu belirtmişti.

ÇEŞİTLİ GAYRİMENKUL YATIRIMLARI VAR

İstanbul ve Bodrum’da gayrimenkulleri olan oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptı. İlk olarak Bebek’te bodrum kattan 20 metre karelik bir ev aldığını belirten Ünsal, ilk yatırımının bu olduğunu daha sonra hayalperestlikten çok gelir getirecek şeylerle ilgilendiğini açıklamıştı. Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Endonezya’da da evi olan Tuba Ünsal, daha lüks yaşama şansı varken akarken doldurmak gerektiğini ifade etti. Ünsal, çocuklarını eski giysilerle büyüttüğünü açıklamış, 1998 yılında düzenlenen Elite Model Look yarışmasıyla adını duyurmuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti