Türk Polis Teşkilatı 181. Yaşında
Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Türk Polis Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Emniyet Teşkilatı yönetici ve mensuplarını makamında kabul etti.
Vali Aktaş’ın kabulünde; Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Üzeyir Taşdelen, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Yıldız ve beraberinde emniyet teşkilatı mensupları hazır bulundu.
Afyonkarahisar’ın huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Vali Aktaş, Polis Haftası’nı kutladı.
Bakmadan Geçme
Cuma İçten’den Afyonkarahisar Açıklaması: 700 Kişiye İstihdam
ATSO Başkan Adayı Önder Artuk: Aidatın Her Kuruşu Karşılık Bulacak
2030 Dünya Kupası, Ege Maden İhracatçıları İçin Fırsat
Artuk 12 Yıl Önce Yaptı, Serteser Şimdi Vadediyor!
BBP’li Adsız’dan Emekli Maaşı Çıkışı
Ali Özkaya'dan Önemli Tespit: Bu Çapta Büyük Bir Yolsuzluk Kamu Görevlilerinin İştiraki Olmaksızın İşlenemez







