Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkeli’de nöbet değişimi

Gazetecilik mesleğinin duayenlerinden H.

Gazetecilik mesleğinin duayenlerinden H. Hakkı Özsoy, Anadolu’nun en eski yerel gazetelerinden birisi olan Afyon Türkeli Gazetesi’ni M. Önder Artuk ve İsmail Palalı’ya devretti

 

Afyonkarahisar’ın en eski yerel gazetelerinden Afyon Türkeli Gazetesi’nde yönetim değişikliği yaşandı.
Merhum Dr. Mehmet Saadettin Aygen tarafından 1951’de kurulan ve 1987’den bu yana işadamı H. Hakkı Özsoy tarafından yayımına devam edilen Afyon Türkeli Gazetesi’nin yeni sahipleri işadamları Mahmut Önder Artuk ile İsmail Palalı oldular.
1 Kasım 2019 tarihi itibariyle Afyon Türkeli’nin yönetimini yeni sahiplerine teslim ettiğini belirten H. Hakkı Özsoy, “60 yılı aşan yayın hayatım ve 32 yılı aşan Türkeli Gazetesi yayıncılığımı bundan sonra Türkeli’ndeki köşe yazılarımla devam ettirmeye çalışacağım. Afyon Türkeli gibi önemli bir yayın organını güvenilir ellere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Önder ve İsmail Bey’in ekipleri ile birlikte başarılı olacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Özel Rahmiye Sare Palalı MTAL Koleji’nin yanı sıra Batı Tur, Batı Yemek, Artuk Aviation ve Savunma Sanayii firmalarının sahibi olan işadamı Önder Artuk ise, “Değerli büyüğümüz H. Hakkı Özsoy’a hizmetleri nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz. Kurulduğu günden bu yana ilkeli yayın politikasıyla Afyon’a hizmet veren Türkeli gazetesi başarı çıtasını şahsım ve İsmail Palalı liderliğinde en yüksek seviyelere taşımaya çalışacaktır.” dedi.
Dr. Aygen ile başlayıp, H. Hakkı Özsoy ile devam eden Türkeli’nin yayın çizgisinde bir değişiklik olmayacağını belirten M. Önder Artuk, “68 yıldır objektif, tarafsız, ilkeli yayıncılığın ismi Afyonkarahisar’da Türkeli Gazetesi olmuştur. Mazisi temiz, Afyonkarahisar ve bölgenin ender uzun soluklu bir yerel gazetesini sorumluluğunu almak bizlere nasip oldu. Bu bir bayrak yarışı. Hakkı Özsoy ağabeyimiz 33 yıldır başarı ile bu bayrağı taşımıştır. Biz de bu bayrağı ekibimizle birlikte daha ilerilere taşımaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti