Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’mizi güzel günler bekliyor” – Kocatepe Gazetesi

Amacının Afyonkarahisar’a ve ülkeye
“Türkiye’mizi güzel günler bekliyor”

Amacının Afyonkarahisar’a ve ülkeye hizmet etmek olduğunu söyleyen Sancak, “Hayvancılıkla ve tarımla ilgili bazı sıkıntılarımız var. Bunları çözmek, öncülük etmek ve vatandaşa yardımcı olmak istiyorum. İnşallah bunun için aday oldum. Amacımız ülkemize ve şehrimize hizmettir. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” dedi.
“İŞİMİZ GEREĞİ İÇ İÇEYİZ”
Yaptığı teşkilat ziyaretlerinin önemine de değinen Sancak, şunları söyledi:
“Teşkilatlarda bizi tanıyan insanlarla sadece siyaset ile işimiz yok. Aynı zamanda işimiz gereği iç içeyiz. Birbirimize muhtacız. Biz Afyonkarahisar’ın sanayicisi ve iş adamıyız. O yüzden ilişkilerimizin sıcak olması gayet normal. Halkın isteği ve dengeli bir sıralama yapıldığı takdirde Afyonkarahisar’da 6 milletvekilinin tamamını çıkartacağımıza inanıyorum. Daha önce bunlar yaşandı. 2002 seçimlerinde 6 tane aldık. İnşallah bu seferde 6 tane alırız. Ekonomik ve sanayi alanında projelerim var. İnşallah görev almamız takdirde bu projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz.”
“TÜRKİYE’MİZİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”
24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlere göre daha fazla önem arz ettiğini de sözlerine ekleyen Sancak, “Başkanlık sisteminde Türkiye’nin sorunlarının çözümü biraz daha kolay olacak. Bence hakedenler bakan olacak. Liyakat bu işte daha hakim olacak. Cumhurbaşkanımızın seçeceği kabine en iyi kabine olacaktır. İnşallah bölgesel sıkıntılardan kurtulacağız. Bence 25 Haziran sabahı Türkiye’mizi güzel günler bekliyor” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti