Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’nin kurtuluşu ekonomik milliyetçilikte”

TDP İl Başkanı Kadir

TDP İl Başkanı Kadir Uysal, partisinin halkın gündemini bilen ve sokağın nabzını tutan bir parti olduğunu söyleyerek, “Türkiye’nin kurtuluşunu ekonomik milliyetçilikte görüyoruz” dedi

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündemi ilişkin görüşlerini açıkladı.
“BİZ KÖTÜ YÖNETİMİN
FATURASINI ÖDÜYORUZ”
İl Başkanı Uysal, “TDP, hak arayanların hakkını arayanların partisidir. TDP, ekmeğinin peşinden gidenlerin partisidir. Elketrik faturalarında indirim beklerken Sayın Enerji Bakanı ‘100 liralık elektrik maliyetinin 50 TL’ni hükümetimiz karşılıyor.’ dedi. Yüz liralık elektrik faturasının 50 TL’ni siz karşılamıyorsunuz. Biz o 100 TL için sabahtan akşama kadar aldığımız her nefeste, attığımız her adımda KDV ödüyoruz, ÖTV ödüyoruz. Harç ödüyoruz. Biz kötü yönetimin faturasını ödüyoruz. Sayın Bakan aynı konuşmasında ‘Elektrik üretiminde ithal oranımız yüzde 50 temel sorun elektrik enerji üretim maliyetleri.’ diyor. Bırakın kendinize muhalefet yapmayı elektrikte ithal oranını neden düşürmediniz? Onu söyleyin. Onun hesabını verin.” dedi.
“MİLLETİN KEFEN
PARASINA GÖZ DİKTİLER”
“Devletin kefen parasını yediler. Milletin kefen parasına göz diktiler. Yoksuldan vergi alıp, eşe dosta kıyak çektiler.” diyen Uysal, “Yandaşa bal kaymak, millete boş baklava, boş tost yedirdiler. 20 yıldır ülkeyi yönetenler üretimi değil ithalatı tercih ettiler. Türk çiftçisini değil, yabancı çiftçileri zengin ettiler. Onun için bir kilo salatalık 30 TL’ye, bir kilo kabak 20 TL’ye satılıyor. Onun için bir tane domates 4 TL, biber, patlıcan 5 TL oldu. Gelişmiş ülkeler, 10 sene, 20 sene, 30 sene sonra ne yiyeceklerini planlıyor. Biz bu akşam ne yiyeceğimizin derdindeyiz.” ifadelerini kullandı.
“ÜLKE KURTULUŞUNU EKONOMİK MİLLİYETÇİLİKTE GÖRÜYORUZ”
Türkiye’nin kurtuluşunu ekonomik milliyetçilik yapmakta gördüklerini belirten Uysal sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye’nin kurtuluşu ABD, Rusya, Kanada çiftçisini değil kendi çiftçimizi ihya etmekle olur. Çiftçimize alım garantisi vermek, ekilmedik bir karış yer bırakmamaktır. Çayımıza, fındığımıza, pamuğumuza, zeytinimize, üzümümüze sahip çıkmaktır. Yabancı ülkelerin ve şirketlerin ne ekip biçeceğimize karışmasına izin vermemektir. Devlet üretme çiftlikleri, tarım işletmeleri açmaktır. Ekonomik milliyetçilik Türk markalarını değerli kılmaktır. Markalaşmaktır. Ekonomik milliyetçilik, milletimize varlıktır, sofralarımıza berekettir.”
>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti