Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turnuvaya giden gazeteciler eli boş döndü

Milli Eğitim’in Valilik aracılığıyla

Milli Eğitim’in Valilik aracılığıyla yapılan duyuruda 11 Kasım’da yapılacağı belirtilen Masa Tenisi turnuvalarının çok önceden tamamlandığı ortaya çıktı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 14 Ekim 2019 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Masa Tenisi Yıldızlar Takım Atatürk Kupası müsabakalarının 3 Kasım 2019’da Afyon Lisesi Spor Salonu’nda yapılacağını bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise Valilik aracılığıyla dağıtılan davetiyelerde müsabakaların 11 Kasım tarihinde ve Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapılacağını duyurdu. Milli Eğitim’in duyurusuna göre, 11 Kasım’da Kocatepe Spor Kompleksi’nde saat 10.00’da yapılması gereken Atatürk’ü Anma Masa Tenisi Yıldızlar Takım İl Birinciliği Turnuvası için Çiğiltepe Spor Salonu’na giden Basın Mensupları, salonda etkinliğin olmadığını görünce şaşkınlık yaşadı.
Valilik’in davetiyesine göre hareket eden Basın Mensupları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki yetkililere durumu sordu. 14 Ekim 2019 tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ilgili yazıyı gönderdiklerini belirten yetkililer 3 Kasım saat 9.30’da Yıldızlar Takım Atatürk Kupası müsabakalarının Afyon Lisesi Spor Salonu’nda yapıldığını bildirdi. Yazının daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başka isim ve yer bilgisi ile verdiklerini aktaran Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de şaşkınlığını gizleyemedi.
3 Kasım’da yapılan turnuvada 5 takım, 15 sporcu görev alırken, Telekom B takımı birinci, Afyon Gençlik Merkezi A takımı ikinci, Telekom B takımı ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Dereceye giren takımların sporcularına madalyaları da takdim edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti