Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkücü gençler yemin etti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ülkücü gençler yemin etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik bir grup Barış Manço Konser Alanı’nda Ülkücü Yemini etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde geçen yıl akademik dönemin kapanmasına bir kaç gün kala ülkücü öğrencilerle bazı öğrenciler arasında gerginlik yaşanmıştı. Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte hareketlenen gruplardan 100-150 kişilik Ülkücü öğrenci, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde protestoların yapıldığı alan olan Barış Manço Konser Alanı’nda toplandı.
GÖSTERİLER ŞENLİK ALANINDA
Afyonkarahisar emniyetinin geniş güvenlik önlemleri aldığı gösteri, sırasında Çevik Kuvvet okul dışında bekledi. Öğrencilerin özel güvenlik görevlilerinin kimlik kontrolü altında okula girdiği AKÜ’de Rektörlük binasın önünde toplanan ülkücü grup, güvenliğin her türlü gösteri, eylem ve eğlencenin sadece şenlik alanında yapılabileceğini açıklaması üzerine bu alanda toplandılar. Şenlik alanında ülkücü yemini eden öğrenciler sloganlar atarak, üniversite içerisinde belli bir süre yürüyüş yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)