Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulugüllük ilgi bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ulugüllük ilgi bekliyor

Eskiden Uluküllük olarak anılırken, sonradan yapılan düzenlemelerle “Ulugüllük”e dönüşen bölge sakinleri Belediye yetkililerinden ilgi bekliyor

Afyonkarahisar Kalesi eteklerinde bulunan eski ismiyle Uluküllük, yeni ismiyle Ulugüllük bölgesi vatandaşların şikayetlerine konu oluyor.
Eskiden Kazankaya sokak ismiyle bilinen, şimdi ise Yunus Emre Mahallesi, Ulugüllük caddesi olarak adlandırılan mevkide bulunan boş arazi tehlike yaratıyor. Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait olduğu belirtilen bu arazinin başıboş ve bakımsız olması nedeniyle köpeklerin yuva yaptığını, derinliği 3 metreyi bulan oyuklar içerisinde yaşayan başıboş köpeklerin tehlike yarattığını belirten çevre sakinleri Belediye yetkililerinin konuya ilgisini bekliyorlar. Kuru otlar nedeniyle zaman zaman yangın çıktığını, bu yagınların çevredeki evleri de tehdit ettiğini belirten çevre sakinleri, “Köpekler nedeniyle çocuklarımızı sokağa çıkartamıyoruz. Mezbelelik, pislik de bu işin cabası. Belediye yetkililerimizden rica ediyoruz. Bu araziye bir düzenleme yapılırsa iyi olacak” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti