Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniyurt’lu öğrenciler moral depoladı – Kocatepe Gazetesi

Üniyurt’lu öğrenciler moral depoladı – Kocatepe Gazetesi
Üniyurt’lu öğrenciler moral depoladı

Afyonkarahisar’da 1 buçuk yıldır hizmet veren Üniyurt, 2012 için öğrencilerin eğlendiği bir gece düzenledi. Gecede yapılan çekilişte, 100’e yakın öğrenci çeşitli hediyeler kazandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde bir buçuk yıldır hizmet veren Üniyurt, 2012’ye farklı girdi. “Sosyal tesis” olarak adlandırılan ve mağazaların bulunduğu mekanda önce akşam yemeği verildi. Akşam yemeğinin ardından da DJ İhsan’ın performansıyla gençler, doyasıya eğlendiler. Eğlence sırasında öğrencilere bazı hediyelerin ve-rileceği çekiliş de gerçekleştirildi.
Öğrencilerden teşekkür
Katılım ücreti 1 buçuk lira olan çeki-lişte 100’e yakın öğrenci i-Phone 4’ten kravata, kol saatinden parfüm setine kadar pek çok hediye kazandı. Öğrenci-ler, “Afyonkarahisar’da bir yılbaşında bu kadar renkli anılarımızın olacağını düşünmemiştik. Üniyurt yönetimine teşekkür ediyoruz” dediler.
Büyükleri de unutmadılar
Öte yandan Üniyurt’ta kalan öğrenci-ler, sosyal sorumluluk doğrultusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Huzurevi’ni de ziyaret ettiler. Huzurevi sakinlerine tek tek karanfil veren öğrenciler, zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamadılar. Huzurevi sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Üniyurt’lular, ziyaret sonrasında toplu fotoğraf çektirdiler. (Kocatepe)