Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üstat Necip Fazıl Kısakürek, Eserleriyle Yad Edildi

Afyonkarahisar Belediyesi, vefatının 40. yıldönümünde Necip Fazıl Kısakürek’i, ünlü müzisyen ve piyanist Yücel Arzen’in icra ettiği eserleriyle andı.

Afyonkarahisar Belediyesi, vefatının 40.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma gecesinde ünlü müzisyen Arzen, orkestra eşliğinde Kısakürek’in şiirlerinden bestelenen “Sakarya Türküsü”, “Şarkımız Bizim”, “Utansın”, “Kaldırımlar”, “Surda Bir Gedik Açtık” eserlerini söyledi.

Üstat Necip Fazıl Kısakürek, Eserleriyle Yad Edildi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Müzisyen ve aynı zamanda 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, eserlerini müzikseverlerin beğenesine sundu. Yoğun bir katılımın gösterildiği Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’nde duygusal anlar yaşandı. Milli bir edebiyatçı olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatının yanı sıra Filistin’de yaşanan insanlık dışı zulme yönelik önemli kesitlerin de paylaşıldığı programda tam bir anma gecesi konsepti gerçekleşti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, kurum müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Üstat Necip Fazıl Kısakürek, Eserleriyle Yad Edildi

“ŞAİRLER ŞİİRLERİYLE ANILIR”

Gecede bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven, Necip Fazıl Kısakürek’i ölümün 40. yılında rahmetle yâd etti. Yurdunuseven, “Şairler şiirleriyle anılır. Bugün burada İstanbul Milletvekilimiz Yücel Arzen ve orkestrasıyla beraber şiiri müzikle kaynaştıracağız.” dedi.

“ÜSTAT NECİP FAZIL KISAKÜREK’İ VEFATININ 40. SENEİ DEVRİYESİNDE EŞSİZ ŞİİRLERİ İLE ANDIK”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise üniversite öğrencileriyle şiirin ve fikrin üstadı Necip Fazıl Kısakürek’i anma gecesinde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımlarından dolayı AK Parti İstanbul Milletvekilimiz, besteci ve müzisyen Yücel Arzen’e teşekkür etti. Zeybek, “Üstat Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’nde AK Parti İstanbul Milletvekilimiz, besteci ve müzisyen Sayın Yücel Arzen ve orkestrasını hemşehrilerimizle buluşturduk. Sanatçımız Yücel Arzen’in katılımıyla üstat Necip Fazıl Kısakürek’i vefatının 40. senei devriyesinde eşsiz şiirleri ile andık. Programımıza katılan Vali Yardımcımız Betül Büyükkılıç’a, Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven’e, İkmal ve Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Numan Yöner’e, il protokol üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti