Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal DP GİK’te – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Uysal DP GİK'te

DP’nin büyük kongresinde Afyonkarahisar teşkilatının da desteklediği Namık Kemal Zeybek Genel Başkan seçildi. Güzel bir kongre tamamlamanın memnuniyeti içinde olduklarını aktaran DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, yeni tüzük değişikliği ile teşkilatların daha aktif olacağını söyledi. Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, büyük kongre gelişmelerini yorumladı. İçerisinde Afyonkarahisar’ın da olduğu 57 parti teşkilatının Namık Kemal Zeybek’i desteklediğini belirten Şensoy, Gültekin Uysal’ın Genel İdare Kuruluna seçildiğini ifade etti. DP Genel eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un katılmadığı seçimde 6 genel başkan adayının yer aldığını söyleyen DP İl Başkanı Gürcan Şensoy; “Büyük kongrenin partimize, teşkilatlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Sayın Genel Başkanımız üçüncü turda seçildi. Seçim üç turda gerçekleşti.
Çünkü üçte iki çoğunluk yoktu. Genel Başkan adaylarından Ahmet Özal ve Tekin Eneren seçimden çekildiler. Güzel bir genel kurul sürecini geride bıraktık. Tüzük değişikliği yapıldı. Bu değişikliğin olumlu sonuçları kısa sürede yansıyacak. Tüzük değişikliği ile bundan sonra milletvekili sıralamasında teşkilatlara daha fazla sorumluluk düşecek. Teşkilatlar daha aktif rol alacaklar. Bundan sonra genel başkan aday adaylığı son derece titiz şekilde yapılacak. Genel başkan aday adaylığı için en az 50 delegenin imzasını almış olmak gerekecek.” dedi.
Şensoy, DP GİK Üyesi Gültekin Uysal’la birlikte yakın zamanda basın toplantısı düzenlemeyi düşündüklerini, siyasi gelişmeleri değerlendireceklerini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti