• Haberler
  • Eğitim
  • Vali Aktaş ve Rektör Karakaş, Öğrencilerle Tabldot Sırasında

Vali Aktaş ve Rektör Karakaş, Öğrencilerle Tabldot Sırasında

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş, üniversite öğrenciler ile iftar yaptı, tabildottan yemek yedi

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Valilik himayelerinde ve hayırseverlerin destekleriyle öğrenciler için her gün Afyon Kocatepe Üniversitesi yemekhanesinde düzenlenen iftar programına katıldı. İftarda AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de hazır bulundu.

Vali Aktaş ve Rektör Karakaş, Öğrencilerle Tabldot Sırasında

Öğrencilerle aynı masayı paylaşarak samimi sohbetler gerçekleştiren Vali Aktaş; gençlerin ülkemizin bugününe ve yarınına istikamet çizen kıymetli bir değer olduğunu vurgulayarak, onların heyecanı ve enerjisiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Vali Aktaş ve Rektör Karakaş, Öğrencilerle Tabldot SırasındaVali Aktaş ve Rektör Karakaş, Öğrencilerle Tabldot Sırasında

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme