Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Balkanlıoğlu: Orman varlığımız yüzde 10 arttı

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Balkanlıoğlu: Orman varlığımız yüzde 10 arttı

Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kutlamaları başladı. Kutlamalar kapsamında Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu, DSİ 183. Şube Müdürü İbrahim İşbilen, DSİ Sondaj Şube Müdürü Neşet Akalın, Fidanlık Müdürü Alparslan Altıntaş, Milli Parklar Şube Müdürü Mine Durmuş ve Şube Müdürleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Dünya Ormancılık Günü, bugün kutlanacak olan Dünya Su günü ve yarın kutlanacak olan Meteoroloji günü nedeniyle yapılan ziyarette, Vali Balkanlıoğlu’na çiçek takdim edildi.
Ziyarette Meteoroloji günü nedeniyle ise Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam tarafından Vali Balkanlıoğlu’na bir Dünya küresi hediye etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, tüm Orman, Su ve Meteoroloji çalışanlarının günlerini kutladı. Vali Balkanlıoğlu, Dünya Ormancılık gününün dünümüz ve yarınımız açısından büyük önem arz ettiğini söyledi. Ağaç dikme alışkanlığını ve ağaç sevgisinin çocuklara mutlaka kazandırılması gerektiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Büyük işler başardık. Afyonkarahisar’ın bir Dünya rekoru kırdığına inanıyorum. Yüzde 15’lerden %25’lere kadar çıkan Orman Varlığımız büyük bir başarıdır. Bir puan artış dahi milyonun üzerinde fidanı teşkil eder. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun desteğiyle ağaçlandırma faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir. Bu konuda çok hassas ve mesai mefhumu tanımadan özveriyle çalışan tüm personellerimizi kutluyorum.” diye konuştu.
Ziyaret sırasında, Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu, DSİ 183. Şube Müdürü İbrahim İşbilen, DSİ Sondaj Şube Müdürü Neşet Akalın, Fidanlık Müdürü Alparslan Altıntaş, Milli Parklar Şube Müdürü Mine Durmuş kurumlarının faaliyetleri hakkında bilgiler sundular. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti