Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek, Afyon muhtarlarını Kayseri’de ağırlayacak

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, Ağustos ayının ikinci haftası muhtarlarla birlikte önceki dönem Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i Kayseri’ye ziyaret edeceklerini söyledi

 

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar dün sabah Marble Çakmak Otel’de düzenlenen istişare toplantısına katıldılar. Toplantıda; Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Afyonkarahisar Valiliği İdare ve Denetim Müdür Vekili Tuncay Eroğul, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve dernek üyesi muhtarlar hazır bulundular.
“MUHTARLARIN SESİNİ ANKARA’YA ULAŞTIRDIK”
Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, dernek yönetimi olarak başkentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini açıkladı. Uygur, “Bu ziyaretlerde muhtarlarımız istek ve taleplerini gerekli makamlara aktardılar. Muhtarlarımızın seçimlerde izlemesi gereken durumlarla ilgili taleplerimizi ilettik. Birleşik oy pusulası konusunda taleplerimiz oldu. Muhtar olmak isteyen kişilerden sabıka kaydı istenmesi talebinde bulunduk. Seçimlerde müracaatlarda bazı şartların aranmasını istedik. Bunlardan bir tanesi en az 5 yıl ikamet şartı ve muhtarlık maaşının en az 3 katı kadar da para ödenmesini istedik. Muhtarlar camiasının hem ciddiye alınması hem de son yıllarda adayların çoğalmasından dolayı bu talebimizi ilettik. Sizlerin sesini Ankara’ya ulaştırdık.” dedi.
“AFYON MUHTARLARI OLARAK VALİ ÇİÇEK’İ ZİYARET EDECEĞİZ”
Uygur sözlerini şöyle tamamladı: “Muhtarlar olarak önceki dönem Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’i Kayseri’de ziyaret edeceğiz. 22 köy muhtarımız, 51 belde muhtarımız ve 58 merkez muhtarımız var. Köy ve belde muhtarımızdan birer temsilci istiyoruz. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ile görüştük. Allah nasip ederse Ağustos ayının ikinci haftası muhtarımızla birlikte ziyarette bulunacağız. Belediyemizin merkez muhtarlıklarımıza su saati takılması konusunda bir çalışması vardı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile görüştüm. En kısa sürede bu çalışama da sonuçlandırılacak. Önümüzdeki günlerde mülki amirlerimizle açık hava sohbetleri yapacağız.” Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, istişare toplantılarının çalışmalara olumlu yönde yansıyacağını ifade etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti