Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Spor Kompleksi’nde inceleme yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Spor Kompleksi’nde inceleme yaptı

Vali Hakan Yusuf Güner, kentte birçok spor dalında sayısız imkanlar sunacak olan ve
ayrıca ilin gelişimi için önemli adımlar içerisinde bulunan ve yapımı son aşamaya
gelen Afyonkarahisar Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ve ilçe Kaymakamlarının hazır bulunduğu incelemeler sırasında Vali Hakan Yusuf Güner, inşaatın son durumu ve inşaatın tamamlanma süresi hakkında bilgiler aldı.
İncelemeleri sırasında beraberinde gelen ilçe Kaymakamlarına, inşaatı devam eden Spor Kompleksinin kent için önemine değinen Vali Güner, Afyonkarahisar’da son dönemlerde eğitim, kültür, turizm, sanat, ticaret, sanayi gibi alanlarda önemli girişimler ve gelişmeler yaşandığını vurguladı. Vali Güner, “Bu alanların yanında Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nin tamamlanmasıyla Afyonkarahisar’ın spor alanında da önemli gelişmeler yaşanacak. Bu yönüyle böyle bir yatırımın ilimize kazandırılmasında büyük destek ve katkıları olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kompleks içerisindeki bölümleri tek tek inceleyen Vali Güner, stadyum içerisinde beraberinde bulunanlar ile fotoğraf çektirerek incelemelerini sonlandırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti