• Haberler
  • Genel
  • Vali Yiğitbaşı'nın Talimatıyla Çok Anlamlı Hediye

Vali Yiğitbaşı'nın Talimatıyla Çok Anlamlı Hediye

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın talimatı ile Afyonkarahisar'daki muhtarlara Zafer Haftası dolayısıyla anlamlı bir hediye verildi

Afyonkarahisar, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen Büyük Taarruz Zaferi’nin 103. Yılını kutluyor.

Vali Yiğitbaşı'nın Talimatıyla Çok Anlamlı Hediye

Her yıl 25-30 Ağustos tarihleri arasında Büyük Taarruz Zafer Haftası adıyla gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatlarıyla muhtarlara anlamlı bir hediye hazırlandı.

Vali Yiğitbaşı'nın Talimatıyla Çok Anlamlı Hediye

Merkez İlçeye bağlı köy, mahalle ve belde mahalle muhtarlarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portreleri hediye edildi. 
Muhtarlara hediyelerini Vali Yardımcısı İhsan Aynacı ile İdare ve Denetim Müdür v. Tuncay Eroğul takdim etti.

Vali Yiğitbaşı'nın Talimatıyla Çok Anlamlı Hediye

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme