Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatan Partisi ülke geleceğine damga vuracak”

Vatan Partisi Milletvekili adayları
“Vatan Partisi ülke geleceğine damga vuracak”

Vatan Partisi Milletvekili adayları Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve çalışanların ziyaret etti.

“FETÖ DARBESİNİ BİZ ENGELLEDİK”

Medya da Vatan Partisine yeterince yer verilmediğinden yakınan Vatan Partisi ikinci sıra Milletvekili adayı Hüseyin Karanlık, medyanın ağırlıklı olarak bağlı oldukları kuvvetlerin hedefleri dışında bir şey yayınlamadığını ileri sürdü. “Hele hele sistem karşıtıysanız yoksunuz. Nerede yokuz? Seçim kampanyasında yokuz. Nerede varız? Türkiye-Ermeni soykırımı yüz yıllık bir iftara bunu yenerken varız. Silivri duvarları yıkıldı Türk ordusu esaretten kurtarıldı orada varız. O işin başını çektik. FETÖ darbesi engellendi. O gece kamuoyunda ve televizyonlarda tek lider Doğu Perinçek’ti. Tayyip Bey sonradan çıktılar. Darbenin bastırılmasında ve haberleşmenin olmadığı, hiyerarşinin kalmadığı her şeyin karmakarışık olduğu kritik saatlerde bu Türk Ordusunun hareketi değil FETÖ darbesidir. Türk Ordusu milletle birleşerek bunu bastıracaktır mesajını ilk Sayın Perinçek vermiştir. Daha sonra açık açık siz olmasanız bu darbe önlenemezdi denilmiştir” dedi.

İÇERİDE DE DIŞARIDA DA
PROBLEM BÜYÜK

Hüseyin Karanlık, partisinin reel hayatta gerçek güç dengelerinin olduğu siyasal mücadelelerin olduğu zeminde etkin şekilde var olmasına rağmen sandık düzleminde olmadıklarını söyledi. Vatan Partisine medya düzleminde yer verilmediğini tekrarlayan Karanlık, “Bu bir çelişkidir bu çözülecek. Bu seçim 1. Dünya Savaşı’ndan beri karşılaşmadığımız bir kriz ortamında derinleşen bir şekilde sürmektedir. Ülkemiz kapitülasyonların, Duyun-u Umumiye’nin olduğu zaman Türkiye’nin bir bağımsız ülke olmaktan çıkıp kendini tamamen teslim ettiği borç altına aldığı dönemle karşılaştırılıyor. Şu anda yaşanılanın Cumhuriyet tarihinde yaşanan en ağır kriz diye tarif ediliyor. Biz buna katılıyoruz ama kabul edilen bir şey. Buna tedbir ve çözüm üreten iki parti var. İzlendiği üzere bolca düzeysiz atışmalar var. Bolca vaatler var. Bu vaatleri nereden karşılayacaksınız? Krize karşı çareleri nedir? Yok. Dışarıdan tehditler var. Suriye’nin kuzeyinde ki koridoru bozdu. Afrin, önceki Fırat Kalkanı Harekâtı, Doğu Akdeniz de ABD, İsrail bize karşı tatbikatlar yapıyor. İçeride de dışarıda da büyük problemler var. Her zaman olabilecek şeylerin ötesinde. Senin askerin fiilen savaşın içinde” diye konuştu.

“İŞİN ESASI PLANLI KARMA EKONOMİ”

Tüm milletin kararlılıkla birleşebileceği yönetim programını Vatan Partisinin ortaya koyduğunu belirten Hüseyin Karanlık, 1930 yılında Türkiye’de uygulanan bu programın başarılı olduğunu dile getirdi. Sözünü ettiği programı Çin ve Hindistan gibi ülkelerin uygulamalarına rağmen başarılı olduklarını kaydeden Karanlık, “İşin esası Planlı Karma Ekonomidir. Buna bağlı alt tedbirlerde alınmalıdır. Bizim Milli Direnme Ekonomisi başlığında programımız hazır. Türkiye’nin dış politikasının oluşturulup İran ve Rusya ile ilişkilerin düzeltilmesini istiyoruz. Suriye ve Çin ile ilişkilerin geliştirilmesini istiyoruz. Biz Vatan Partisi olarak böyle bir partiyiz. Bunu Afyon medyası içerisinde en iyi Kocatepe Gazetesinin anlayıp aktaracağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BÖYLE GİDERSE
HEPİMİZ BATARIZ”

Seçim döneminde medyanın önce ki dönemlere göre daha fazla paraya endeksli hale geldiği gözlemini aktaran Karanlık şöyle konuştu: “Afyon’da seçim öncesi medya anlamında daha çok tekelleşmiş vaziyette. Baktığımda bazı gazetelerin gazete olmaktan çıktıklarını görüyorum. Bu bakımdan Kocatepe Gazetesinin duyarlılığı namusu kurtarıyor. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Böyle giderse hepimiz batarız. Basında meseleye nereden üç kuruş daha fazla alabilirim mantığıyla bakarsa kendisi de batar. Vatan Partisi Türkiye’nin geleceğinde var ve geleceğe damgasını vuracak bir partidir. İttifak konusunda HDP’yi dışlayan her türlü ittifakta olabileceğimizi söyledik. Sayın Kılıçdaroğlu önce tamam dedi. Sonrasında ABD’nin doğrudan müdahalesi ile Vatan Partisi olmasın denildi.” Vatan Partisi birinci sıra Milletvekili adayı Ziya Özdemir, ikinci sıra Milletvekili adayı Hüseyin Karanlık ve üçüncü sıra Milletvekili adayı Mehmet Karanlık ziyarette hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi