Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş Diyor Ki! ISINAMIYORUZ

Afyon-Kütahya yolu üzerinde bulunan

Afyon-Kütahya yolu üzerinde bulunan KOREL-AS sitesinden sıcak su tedavisinden istifade etmek için satın aldığım 3-C deki evimin AFJET AŞ. tarafından meskenler de ısınma maksadıyla abone olduğum 30185 nolu bağımsız üyesiyim. Bedelini her yıl peşin ödemekteyim. Site yönetim kurulu elektrikten tasarruf için sabah saat 8.00 de SIRKUCASYON pompasını kapatıp, akşam 17.30 de çalıştırılmakta olduğunu tespit ettim. Boru içerisindeki soğuyan sıcak su dolaşımı ancak 21.15 de odalar ısınabilmektedir. Aç, kapamadan dolayı tesisatlar da hava oluşmaktadır. Geçen yıl aynı günlerde yapılan uygulamayı düzeltme müracaatımdan olumlu netice alamadım. Mecburen CİMER ’e yaptığım müracaat neticesinde normale dönmüştü, şehrimizde ısınma tesisatı yapan Makine Mühendisi Yusuf Çoban’la yaptığın görüşme de sirkülasyon motorunun devamlı çalışması gerektiğini, elektrik sarfiyatını fazla olmayacağını ifade etmiştir.
Havaların bilhassa geceleri ayaz olması, kar yağışlarının beklenildiği bu günlerde sağlığımızı tehdit etmektedir. Yaşlı ve müstakil abone olmam nedeniyle benim ısınma, barınma hakkıma kısıtlama yapılmaktadır.
Her konuda vatandaşlarımızın sıkıntılarına anında müdahale ile çözüm sağlayan CİMER ‘i meşgul etmek istemediğinden keyfi uygulamaya son verilmesini mahalli idarecilerimizden yardım talep ediyorum. (5 Ekimden beri) saygılarımla arz ederim.
Erdoğan Attila
GSM: 0 533 241 76 49

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti