Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vefalı Komutan: Afyon’dan kopmak mümkün değil

Bu haberin fotoğrafı yok
Vefalı Komutan: Afyon'dan kopmak mümkün değil

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da sürdürdüğü başarılı çalışmalarından dolayı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Yıldırım’a teşekkür ederken, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tuğgeneral Yıldırım ise; “Afyonkarahisar’da İkmal Komutanı olarak görev yaptığım yıllar hayatımın en anlamlı yıllarındandı. Afyonkarahisar, Cumhuriyetin kurulması ve kazanılmasının beşiği olması nedeniyle binlerce şehidin olduğu kutsal bir kent. Afyonkarahisar’dan kopmak mümkün değil. Bedenen burada olamasam da aklımda ve kalbimde Afyonkarahisar’ın ayrı bir yeri var. Ben kendimi fahri Afyonkarahisar’lı olarak hissediyorum. Gittiğim her yerde 5 yıldızlı otellerimizin ve Cumhuriyetin kazanıldığı toprakların propagandasını yapıyorum. Afyonkarahisar’ın hayatımızda önemli bir dönüm noktası olduğunu hatırlatıyor, şuanda da Afyonkarahisar’da olmaktan ve sizi görmekten mutluluk duyuyorum” dedi.
Vali Balkanlıoğlu, Tuğgeneral Yıldırım’a günün anısına Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içerisinde çekilen fotoğrafların bulunduğu bir cd hediye etti ve hayatı boyunca sağlık ve huzur temennisinde bulunarak, yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını diledi. (Kocatepe)