Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vekilimizin Desteğiyle Her Zaman Başkanlarımızın Yanındayız”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın desteğiyle her zaman MHP’li Belediyelerin yanında olacaklarını söyledi

MHP İl Başkanı Ahmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci’nin başkanlığında 31 Mart yerel seçimlerden sonra Belediye Başkanları ile ilk istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, il yönetim kurulu üyeleri ve MHP’li Belediye Başkanların tamamı katıldı.

“MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediyeleri kazanan Belediye Başkanlarını tebrik eden İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkanlara iyi dileklerini iletti. Partisinin son yerel seçimlerde başarılı olduğunu belirten Kahveci, “31 Mart yerel seçimlerinde il genelinde MHP olarak önemli bir başarıya imza attık. Şuan belediye sayımız 17’dir. 1 ile 250 oy arasında da çok sayıda belediyemizi az bir oy fark ile kaybettik. Geçtiğimiz dönemde Belediye Başkanlarımız üretken belediyecilik anlayışı ile kendi bölgelerine önemli hizmetler gerçekleştirdi. İnşallah yeni dönemde de seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri teker teker yerine getirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Bizler, milletimizin temsilcileri olarak, her zaman milletimizin hizmetinde olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Vekilimizin Desteğiyle Her Zaman Başkanlarımızın Yanındayız”

“VEKİLİMİZİN DESTEKLERİ İLE İHTİYAÇLARI YERİNE GETİRECEĞİZ”

Başkan Kahveci, sözlerini şöyle tamamladı: “MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak beyin destekleri ile geçtiğimiz dönem belediyelerimizin tüm ihtiyaçları karşılandı. Sayın vekilimiz İller Bankası, Belediyeler Birliği, Çevre Bakanlığı gibi çok sayıda bakanlık ve kurumlardan belediyelerimize önemli hizmet getirdi. İnşallah bu yeni dönemde de yine sayın vekilimizin Ankara’daki temasları ve destekleri ile belediyelerimizin ihtiyaçlarını teker teker yerine getireceğiz.” Toplantı MHP’li Belediye Başkanlarının talep ve isteklerini dile getirmesinin ardından toplantı hatıra fotoğrafı çekinmesiyle sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti